F Ö R K Y L D

Ja, så har det åter igen blivit dags för lite förkylningstider.
En och en halv vecka tog det innan dottern blev förkyld efter att ha börjat
på dagis igen efter sommarledigheten. Givetvis drabbar en förkylning aldrig bara en person i vår familj utan sonen som bara var två dagar gammal första gången, har också drabbats.
Niklas är mer eller mindre alltid lite snuvig/allergisk och jag undkom inte heller denna gången.
Har inte känt av någonting alls förrän nu ikväll. Nu är det en stor snorpropp som bosatt sig långt uppe i näsgången. Känner även av lite halsont men ska försöka råda bot på det genom att dricka lite te med honung nu ikväll.
Får ändå vara tacksam att vi *peppar peppar* inte varit mkt sjuka detta året. När dottern var liten fick hon förkylning på förkylning och under en period gick det aldrig mer än tre veckor innan hon blev förkyld. Detta var ändå innan hon började på dagis. Sonen däremot har klarat sig bättre trots att han blev förkyld första gången när han bara var två dygn, stackaren! Det var inte alls kul. Sedan har han nog bara varit lite förkyld en eller två gånger efter det. Nu för någon vecka sedan fick han feber för första gången någonsin!
Känner att jag spårade ur lite... hur som helst, nu är hela familjen förkyld och jag hoppas att det inte blir något långvarigt!
Nu: fortsätta att titta på Kristallen på kanal 3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0