Trevlig lördag

Igår under dagen ringde C och frågade om vi ville komma över på middag under kvällen. Eftersom vi inte hade något inplanerat tackade vi ja och det blev en riktigt lyckad kväll!!! C och Ts son är tre veckor yngre än dottern så först när vi kom satte vi oss i deras vardagsrum och lät barnen leka lite medan vi vuxna åt en underbar förrätt! C hade gjort en romröra med philadelphiaost, creme fraiche, rödlök, gräslök och löjrom (har säkert glömt något) som serverades med ungsrostat bröd. Det var fantastiskt gott så den röran blir det till att göra här hemma många gånger om ;)
Till huvudrätt åt vi grillad fransyska, revbensspjäll och potatisgratäng med den godaste såsen i hela världen, Rydbergs chilibearnaise. Då C också har slutat att amma drack vi vin och cider och alla blev nog lite "glada i hatten", inte alls stupfulla utan sådär lagom perfekt goa och glada :)
Slutligen blev vi bjudna på chokladpudding med grädde till efterrätt vilket slank ner ganska fort! Sedan satt vi kvar och pratade och hade en riktigt trevlig kväll, kul!
Dottern somnade inte förrän 22.30 så det blev en riktigt sen kväll för henne men hon var på bra humör och sprang omkring i Ms gåstol efter att han somnat (C och Ts son alltså). Dottern har otroligt svårt för att sova borta och vaknade efter drygt en timme igen och kunde inte somna om så vi beslutade oss för att gå hem.
Tänkte snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning och äta lite frukost osv för att sedan traska bort med vagnen till C och T och hämta hem bilen som har fått övernatta där.

Tack C och T för en riktigt trevlig kväll!!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Tack själva!! Det var helt kanon! Det måste vi göra om :) kramar!

2010-03-21 @ 11:13:37
URL: http://millimys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0