Snö i mängder


snö

(Absolut ingen bra bild men man såg verkligen ingenting framför bilen)

Strax innan kl 11 idag körde vi in till IKEA i Malmö för att shoppa lite. Vi var främst ute efter en bänk/bokhylla att ha i datarummet och visste redan innan vilken vi ville ha, Expedit som är en kär vän i detta huset :)
Vi köpte mest småsaker men notan slutade ändå på lite drygt 1000kr. När vi var färdiga på IKEA körde vi in till Lund och för att leta present till svärmors sambo som fyller 41 år idag. När klockan närmade sig 16 hade jag fått nog och ville hem innan det var dags att bege sig iväg igen.
En liten stund innan vi skulle köra till svärmor började det att snöa och blåsa så sambon fick köra. När vi kommit en bit utanför byn var vi tvugna att lägga i fyrhjulsdriften för det blåste riktigt ordentligt så snön yrde på vägen men vi kom fram utan problem. När vi sedan skulle åka hem närmare 21.30 då hade det snöat kopiösa mängder eller nåväl, i alla fall en decimeter. Eftersom det blåste så pass mycket låg det drivor på vägen och sikten var allt annat än bra. Det tog ungefär en timme att komma hem vilket vanligtvis hade tagit knappt 30 minuter.
Hoppas nu bara att det inte blir alldeles för hemskt väder så att bussarna inte går i morgon när det står fest på schemat :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0