Sagan om flickan som inte ville sova



Det var en gång en flicka som inte ens var ett år fyllda. Hon bodde tillsammans med sin mamma och pappa i ett rött hus i en liten by tillsammans med deras tre små katter.
Den lilla flickan var så trött så trött på eftermiddagarna men hon ville inte somna för det hände ju så mycket roligt som hon kunde gå miste om. En dag när klockan började närma sig 18 var den lilla flickan så trött att hon helt enkelt inte orkade hålla sina små söta ögon öppna. Därför blev hon ledsen och frustrerad och började gråta. När hennes mamma tog upp henne i famnen somnade den lilla flickan med en gång.
För att den lilla flickan inte skulle vara uppe hela kvällen och sova dåligt under natten skulle hon bara få sova i 45 minuter men eftersom hon för stunden befann sig i la-la-land och drömde söta drömmar sov hon ovetandes vidare som den lilla prinsessa hennes föräldrar tycker att hon är....

Snipp snapp snut så var sagan slut!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Så gulligt! Allt bra annars? Saknar er alla redan :) kramar

2010-01-05 @ 20:37:03
URL: http://millimys.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej :)

Allt är bara bra här bortsett från att C har enorma problem med att sova. Även om jag själv tycker att det är jobbigt är det ju givetvis värst för henne själv eftersom hon verkligen är trött. Men efter regn kommer solsken ;)

Saknar dig med. Tror du inte att Tommy tröttnar på att gå hemma i hela 9 månader?! :)

Kram

2010-01-05 @ 22:54:48
URL: http://frokenjsvarld.blogg.se/
Postat av: Camilla

Halloj igen :)



Nej jag tror faktiskt att Tommy skulle kunna vara hemam hur länge som helst :) Han har så mycket idéer som han vill genomföra :) Vad drygt för er och Corinne...vet tyvärr precis hur det är... Men absolut ovan molnen lyser alltid solen! Kramar

2010-01-06 @ 15:01:34
URL: http://millimys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0