födelsedagsfest

Igår under några timmar på kvällen var vi hemma hos E & P eftersom P firade sin födelsedag. Dottern och C & Ts son var de enda barnen men det gick hur bra som helst. Stundtals spelades det ganska hög musik men vi satt med de små i köket så de fick krypa runt och leka lite så det var inga problem. När klockan närmade sig 21 började dottern bli lite kinkig eftersom hon var trött varpå vi bestämde oss för att gå hem och vi hann knappt ens ut innan hon somnade i vagnen.
Det blåste riktigt ordentligt igår och det var svinkallt ute men trots det var det riktigt varmt här hemma. Det hindrade oss dock inte från att höja mysfaktorn och tända en brasa. Så vi satt framför TVn och kollade på Independence Day innan vi gick och la oss.

Idag verkar det inte vara mkt varmare ute, det blåser och ser riktigt kallt ut så idag blir det till att stanna inne. Har egentligen en del tvätt att ta hand om och julen borde städas ut. Hade i alla fall velat bli av med granen eftersom den börjat att barra mer nu. Får se vad som orkas med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0