Sommarvärme

Idag har det varit näst intill sommarvärme, nice!
På förmiddagen blev det inte många ryck gjorda. E var här på morgonen och drack kaffe och snackade lite skit. När hon åkte hem började jag att dammsuga och pilla lite här hemma. På eftermiddagen följde jag med Å hem efter att hon hämtat sin stora kille på dagiset (eller förskola som det numera heter) som dottern ska börja på efter sommaren!
Det var riktigt skönt ute så vi satte oss ute på deras trädäck och snackade medan barnen kröp runt. Fast det var väl egentligen bara dottern som kröp, hennes minsta kille springer mer eller mindre vart han än ska fram. Dottern tog dock ett par steg men än så länge går det ju betydligt mycket fortare att krypa.
Hur som helst, efter en stund kom även E med sin lille son och strax därefter flyttade vi in och satte oss inomhus. Å har en jättesöt springerspaniel, Bella. Dottern älskar ju djur och särskilt Bella. När vi satt vid matbordet och snackade låg Bella på golvet vid bordet. Dottern var inte precis sen med att krypa fram till Bella som då slickade dottern i ansiktet varpå dottern blev helt till sig. Hon verkligen älskade det och kröp tillbaka flera gånger för att få fler pussar. Så dottern har funnit en ny vän skulle man kunna säga :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0