Ser en liten ljusglimt

tack och lov så har dottern fått behålla den vätska vi gett henne sedan kl 17 igår. Inatt vaknade hon och var supertörstig och drack nästan en hel nappflaska med vatten. Vi gav henne dock bara lite i taget för att hon skulle få behålla det men oj så arg hon blev när hon inte fick dricka mer. Har nog aldrig blivit så glad tidigare när dottern blivit så arg eftersom det betydde att hon piggnat till. Under hela gårdagen kom det inte många ljud ur henne och hon har mest bara sovit och inte alls visat intresse för någonting. Nu på morgonen har hon till och med fått i sig en halv yoggi (ca 60g) vilket iofs inte är så mycket men bra mycket mer än de senaste dygnen.
Hon har sovit mer eller mindre hela morgonen men det är å andra sidan bra så att hon får vila kroppen ordentligt. Hoppas innerligt att vi slipper att vara sjuka på ett lååååångt tag framöver. Om bara dottern kan få skonas så är jag mer än nöjd!
Ska försöka att inte gnälla nästa gång vi är förkylda. Kräksjukan -from hell (eller vad det nu är hon har fått) är bra mycket värre än lite snor i näsan. Tyvärr har hon ju lyckats få båda på en gång =(
Känns i alla fall som att vi kan andas ut lite och släppa oron för uttorka då hon får behålla vätska! 


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad skönt att det går på rätt håll!! Melvin stackarn visade sig ha öroninflammation!! :( Det är så trist när de blir sjuka... Man vill ju bara att de ska ha det så bra hela tiden!! Men jätteskönt att höra att det ljusnar för henne :)



Massor av kramar från oss

2010-04-03 @ 20:16:34
URL: http://millimys.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men usch, stackaren!

Det var väl inte så länge sedan han hade öroninflammation? Hoppas att han blir frisk snart och att det inte är allt för jobbigt för honom. Man lider ju verkligen när de små är sjuka. Pussa honom från oss och hälsa maken!



Kramar till er alla

2010-04-04 @ 18:27:50
URL: http://frokenjsvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0