Om julafton

Så har snön försvunnit och julafton är förbi. Trots att vi fortfarande inte är riktigt 100 någon av oss i familjen så var det en riktigt mysig jul i år. Tack vare att vi haft ögoninflamationer och förkylningar så har vi mest varit hemma hela familjen tillsammans vilket varit supermysigt!
Själva julaftonen gick hur bra som helst, först satt vi hemma och mös hela dagen och när klockan närmade sig 17.30 körde vi hem till svärmor för att fira jul. Dottern var otroligt duktig och höll sig vaken fram tills vi körde hem närmare 23-tiden. Hon blev lite rastlös under själva middagen så hon fick krypa runt på golvet och "klappa" hundarna och sedan var hon nöjd igen :)
Blev väl egentligen inte överraskad av att dottern var den som fick flest julklappar i år (stort tack till er alla!). Över 20st fick hon allt som allt och julklappen som för tillfället varit den mest uppskattade fick hon av sambons moster med familj, en gåbil med Nalle Puh och hans vänner på! Det finns en massa olika knappa att trycka på så spelas olika melodier men vad som verkar roligast av allt är den stora runda lampan längst fram som både kan spela melodier, vibrera OCH blinka i olika färger. Än är dottern lite liten för att kunna sitta på den själv utan stöd eftersom hon inte riktigt når ner men ge det någon månad eller tre så ska hon nog kunna hantera den lite bättre :)
Hon fick världens coolaste body av bonusmostrarna i Göteborg, en helvit med ett stort rött hjärta på bröstet där det står "H C K M (alla bonusmostrarnas namn) älskar mig". Hon fick även jättefina gosedjur som alla numera sover tillsammans med dottern i hennes spjälsäng, hon fick kläder, lära-gåvagn, bok, leksaker och en massa annat fint!

I kväll ska vi iväg till J som ska ha lite kalas då han fyller år. Vi ska ta med oss dottern så vi stannar väl inte så värst länge men det ska bli roligt att åka dit i alla fall.

Tack till er alla för era underbara julklappar och god fortsättning till alla fina vänner där ute!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0