Vardagsrummet

Igår efter jobbet körde sambon förbi Jysk på vägen hem då vi länge sneglat på ett vitrinskåp de säljer. I torsdags efter våran Skåne-runt-shopping så gick jag in på Jysk hemsida och vi beslutade då för att köpa skåpet. Sagt och gjort, i går när sambon kom hem från jobbet hade han skåpet med sig, vita lamellgardiner att ha i uterummet, ett par panelgardiner som ska hänga i köket och ett påslakanset som tyvärr blev fel. Dels var det väl för att jag glömt att skriva att det skulle vara de svarta och inte det clownfärgade ;)
Hur som helst så tog det lååååång tid att sätta ihop skåpet då Jysks monteringsanvisningar inte ens är i närheten av ex IKEAs. Dessutom var bilderna spegelvända på vissa av bilderna men rättvända på andra vilket skapade en del förvirring. Men efter lite svordomar och pauser så kom skåpet upp och det blev jättebra!! Precis som när vi köpte tevemöblen så trodde vi iofs inte att det skulle vara så brett men som tur var fungerar det ändå. Så nu är vardagsrummet i stort sett färdigt. Det som återstår är att någon gång i framtiden riva bort all strukturtapet och måla vitt istället samt att byta ut fönstren. Men det tar vi inte än på ett tag för nu närmast blir det att lägga singel runt huset och måla i uterummet!

          


Syns det att vi gillar kombinationen svart, vitt och limegrönt?! =)


Kommentarer
Postat av: marie

Hej hej hoppas att allt är bra! Så jättefint det blivit i vardagsrummet, bara gardinerna som saknas ;-)

Roligt att fixa, snart är det höst och då är man ju inne mkt mer.

Det hade varit roligt att träffas en dag, vi får höras av. Medlemarna undrar hur du har det och om du inte kunde skicka ett kort med en bild på Corinné. Jag har skrivit ut en från fb och visat, hoppas att det är ok.

Ha det så bra och hälsa kram Marie

2009-09-03 @ 10:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0